Attraktiv Domicil – Vejle

Fakta

  • 1887 m2 - 3 enheder
  • Overtagelse efter aftale
  • Lanciavej - 7100 Vejle
  • Prospekt

Blot få minutters kørsel fra motorvej E45 og Vejle Centrum udlejes denne attraktive domicil ejendom på hele 1.887 m2 beliggende på en 6.968 m2 stor grund. Ejendommen er opdelt i 3 enheder.

Blot få minutters kørsel fra motorvej E45 og Vejle Centrum udlejes denne attraktive domicil ejendom på hele 1.887 m2 beliggende på en 6.968 m2 stor grund hvoraf størstedelen er belagt med SF-sten der anvendes som parkeringsareal. Området og bygningerne er tyverisikret og indhegnet med portlukning. Ejendommen er opdelt i 3 enheder.

Bygning nr. 1 på i alt 767 m2 består af et stort og flot indgangsparti, lyse og velindrettede kontor- og mødelokaler samt kantine.

Bygning nr. 2 på i alt 917 m2, består af et stort lager og værksted med højt til loft og med i alt 11 porte velegnet til lastbiler. I bygningen er der kontor- og mødelokaler og en lille kantine.

Bygning nr. 3 på 203 m2 er bestående af blandet værksted og lagerbygning med egen vaskeplads samt kontor og mindre kantine.

Mulighed for delleje.

En ejendom der opfylder de fleste krav.. kontakt Linderoth og Sørensen for mere information samt fremvisning af ejendommen.

kontor/Værksted/lager

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Så frem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.